Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Θάνος Φωσκαρίνης (μικρή αναφορά)

Ο Θάνος Φωσκαρίνης γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι θεατρολόγος. Κείμενά και ποιήματά του έχουν δημοσιευτεί στον περιοδικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Έργα του: 

(2011)Χους, Οδός Πανός
(2004)Άθελά μου, Εριφύλη
(2002)Η αλήθεια με ή χωρίς αντιβιοτικά, Εριφύλη
(2000)Οινόπνευμα για τα μάτια και το στόμα, Παρουσία
(1998)Αυτόχειρη ασκήμια, Παρουσία
(1996)Ανοιχτές επιστολές στο Μάνο Χατζιδάκι, Μπάστας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.