Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

"Απίστευτα κι απέραντα". ΄της Βάνας Κουτσού από τις εκδόσεις Οσελότος

Μπορείτε να διαβάσετε μέρος του βιβλίου πατώντας επί του συνδέσμου :


Λέξεις, φράσεις, μελωδίες. Χάρτινα φαναράκια που ο άνεμος τα παίρνει μακριά και τα πάει… Μπλέκονται σε τραγούδια και μουσικές. Τραγούδια του θυμού, τραγούδια του καημού, τραγούδια της αγάπης, τραγούδια της χαράς και της φλόγας… Κι εδώ η μαγεία ξεκινά. Θα’ ναι ο άνεμος που θα τα τραγουδήσει; Ή μήπως θ’ ανθίσουνε στη γη; Θα πλανιούνται στο φως. Θα στροβιλιστούν και θα κουρνιάσουν στην αγκαλιά της Φύσης. Θα ριζώσουν και θα δώσουν καρπούς. Λέξεις, φράσεις, μελωδίες. Πετάξτε μικρά μου φαναράκια. Στο απίστευτο και στο απέραντο.

Βάνα Κουτσού 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.