Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Νίκος Αντωνάτος (βιογραφικό σημείωμα)

Ο Νίκος Αντωνάτος γεννήθηκε στο Μεσολόγγι το 1937.  Σπούδασε οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ (Οικονομικό Πανεπιστήμιο), και εργάστηκε ως Προϊστάμενος Λογιστηρίου της Α.Ε. Εκδοτική Ελλάδος - Γραφικαί Τέχναι.

Ποιήματά του,έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς σε εφημερίδες και περιοδικά.


Ποιητικές Συλλογές:

Εικών η λίθος, Γαβριηλίδης, 2014

.... δεν είναι πια καιρός, Γαβριηλίδης 2011

Θητεία - 619 Τ.Π., Ο Πολίτης,  2007

Αυλός λελυπημένος, Γαβριηλίδης, 2005 

Αλίκυρνα, Γαβριηλίδης, 2003

Ανοιχτά της νύχτας, Γαβριηλίδης, 2000

Αγρός κεραμέως, Θεμέλιο, 1990

Δέδυκεν, Ηριδανός, 1983


πηγη: http://www.biblionet.gr/author/18781/%CE%9D%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82_%CE%91%CE%BD%CF%84%CF%89%CE%BD%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82  όπου μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον Ποιητή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.