Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Χρήστος Κουκουσούρης (μικρή αναφορά)

Γεννήθηκε στο Λιβαδοχώρι Σερρών το 1952.
Η εσωτερική μετανάστευση τον έφερε στην μεγάλη πόλη οικογενειακώς το 1961. Για βιοποριστικούς λόγους άρχισε να εργάζεται από την ηλικία των 14 ετών. Τελείωσε το επτατάξιο γυμνάσιο. Τα τρία τελευταία χρόνια αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το νυχτερινό. Παντρεύτηκε το 1975 και απέκτησε δύο παιδιά. Στα 26 δημιούργησε μία μικρή επιχείρηση κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου με την επωνυμία ALFAN και πορεύτηκε μαζί της σε όλη μου τη ζωή έως το 2012 που συνταξιοδοτήθηκε. 

Οι μελάλες αγάπες της ζωής του ήταν πάντοτε  η οικογένεια και η ποίηση. Όπως ο ίδιος αναφέρει :"....Την πρώτη υπηρέτησα πιστά σε όλη την μέχρι τώρα ζωή μου, στη δεύτερη ήμουν άπιστος παρ’ όλο που η ενασχόλησή μου μαζί της άρχισε από τα πρώτα εφηβικά χρόνια και συνεχίζεται και σήμερα που ο χρόνος περισσεύει γι’ αυτήν."

Έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή τριών ποιητικών συλλογών, καμία από αυτές δεν έχει
πάρει τον δρόμο προς το τυπογραφείο. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.