Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ελένη Λύτρα-Χαραρά (μικρή αναφορά)

Η Ελένη Λύτρα-Χαραρά γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στις Κονίστρες της Ευβοίας. Εργάστηκε στην Εθνική Τράπεζα για είκοσι χρόνια σπουδάζοντας παράλληλα, Διοίκηση Επιχειρήσεων αρχικά και κατόπιν Ελληνική Φιλολογία. Ασχολείται με τη Γραφή. Ποιήματα και Διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες,λογοτεχνικά περιοδικά και ανθολογίες.

Έργα της :

Μυθιστορήματα
  • «Σα σπασμένο ρόδι» (εκδόσεις Κυπροέπεια) 
  • «Πέταξα μ” ένα κοπάδι γλάρους» (εκδόσεις Χρ. Δαρδανός (Gutemberg), (2014)
  • «Ζωή… ρόδι που έσπασε» ((εκδόσεις Χρ. Δαρδανός ) (2014)
  •  «Μοίρα μου… σα ματωμένο παραμύθι» (εκδόσεις Χρ. Δαρδανός ) (2016)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.