Σάββατο, 20 Αυγούστου 2016

Χρυσούλα Βακιρτζή ( αναφορά)


Η Χρυσούλα Βακιρτζή γεννήθηκε στην Καβάλα. Ασχολείται με τη συγγραφή και την ποίηση.   Σπούδασε Αγγλικά, Δημοσιογραφία, Δημόσιες Σχέσεις και Ψυχολογία. Κείμενά  της δημοσιεύονται σε λογοτεχνικά έντυπα και σε ιστοσελίδες του διαδικτύου. Συνεργάζεται με την έγκυρη εφημερίδα Χρονόμετρο ως βιβλιοκριτικός και χρονογράφος. 


Ποιητικές Συλλογές: 


  • Υδάτινη Τέφρα (2008) 
  •  "Άθικτα κείμενα" (2006)
  • Σε πλεύση Καθολική (2001) 
  • Σε χρόνο διαγώνιο (1996)
Ποίηση και Πεζά: ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗ ΖΩΗ - Από την απέναντι όχθη (1998)


ΠεζόΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ  ΧΩΡΙΣ ΙΘΑΚΗ (;)

Περισσότερα για την Ποιήτρια μπορείτε να διαβάσετε πατώντας στον σύνδεσμο: http://www.vakirtzi.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.