Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Θανάσης Φροντιστής (μικρή αναφορά)


Ο Θανάσης Φροντιστής γεννήθηκε στο Μώλο Φθιώτιδας. 
Σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική και έκανε μεταπτυχιακές (MBA) και μέρος των διδακτορικών του Σπουδών (PhD) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Είναι Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών.

Έχει δημοσιεύσει δύο βιβλία και ογδόντα άρθρα και μελέτες σε ελληνικά και ξένα έντυπα. Ασχολείται από 30ετίας με τη δημοσιογραφία (είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνόφωνου Τύπου της Αλλοδαπής) και με τη λογοτεχνία (είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών).  Έχει δημοσιεύσει τέσσερις ποιητικές συλλογές, ένα θεατρικό έργο και πάνω από 150 χρονογραφήματα. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.


Ποιητικές Συλλογές:

α. Άγονη Γραμμή: 2012 Εκδόσεις Ιωλκός
β. Ο ασκός  της Οργής : 2010 Εκδόσεις Ιωλκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.