Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Θανάσης Φροντιστής (μικρή αναφορά)


Ο Θανάσης Φροντιστής γεννήθηκε στο Μώλο Φθιώτιδας. 
Σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική και έκανε μεταπτυχιακές (MBA) και μέρος των διδακτορικών του Σπουδών (PhD) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Είναι Διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών.

Έχει δημοσιεύσει δύο βιβλία και ογδόντα άρθρα και μελέτες σε ελληνικά και ξένα έντυπα. Ασχολείται από 30ετίας με τη δημοσιογραφία (είναι μέλος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων και της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνόφωνου Τύπου της Αλλοδαπής) και με τη λογοτεχνία (είναι μέλος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών).  Έχει δημοσιεύσει τέσσερις ποιητικές συλλογές, ένα θεατρικό έργο και πάνω από 150 χρονογραφήματα. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.


Ποιητικές Συλλογές:

α. Άγονη Γραμμή: 2012 Εκδόσεις Ιωλκός
β. Ο ασκός  της Οργής : 2010 Εκδόσεις Ιωλκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.