Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Κατάληψη στην κόλαση (χαφιέδες των καιρών) : Ποιητική Συλλογή της Μαριέλας Μαργαρίτη. Εκδόθηκε το 2007 (μικρό απόσπασμα)
... Δε φεύγει ο κόσμος μόνο με πληγές. Με βόμβες 
οιμωγές κι επαναστάσεις 
Αυτά τα λένε οι κοσμοπωλητές 
να σου πουλήσουν... 
... κι άντε να τους πιάσεις. 
Μπορεί να γίνουν όλα αυτά ειρηνικά 
μια είναι η συνταγή 
Δεν έχει άλλη. Αγάπη... Του κόσμου τούτου αυτή 'ναι 
μοναχά Η μόνη επανάσταση η μεγάλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.