Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΠέμπτη, 5 Μαΐου 2016

Ελένη Χατζή (μικρό βιογραφικό)

Η Ελένη Χατζή γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. 

Ποιητικές Συλλογές:


 Ο Ορείχαλκος (εκδόσεις Γαβριηλίδης, Αθήνα 2006) 


Επίσης μετέφρασε και επιμελήθηκε συλλογή ποιημάτων του νομπελίστα ποιητή και θεατρικού συγγραφέα Γουόλε Σογίνκα: Η Σαμαρκάνδη και Άλλα Ποιήματα (Γαβριηλίδης, 2011).

Μυθιστορήματα:


  • Το 2011 Ο Μάγος  (Γαβριηλίδης).
  • Ο λάκκος του θριάμβου (εκδ. Λιβάνης) 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.