Τετάρτη, 4 Μαΐου 2016

Η ΣΙΩΠΗΕιναι φορες που δε ρωτας αν σ'αγαπα , μονο προσμένεις να στο ψιθυρίσει το θρόισμα τ' ανεμου η κάποιου πουλιού κελάηδισμα γλυκα να σου το τραγουδήσει Κι'υστερα σαν νυχτώνει αστερια μαζεύεις και ρωτάς αν τυχει και την είδανε και τι τους ειπε μ'αυτα φωτίζουν μονο και γελουν σαν κατι να μη θέλουνε να σου αποκαλύψουν Ολα τριγύρω σε μια σιωπη κρυα τυλίχτηκαν η νύχτα ολα τα σκέπασε τιποτα δεν ακους εκτος απ΄της καρδίας σου καποιο χτυπο ποιος ταχα θα σου πει αν σ'αγαπα κι'αν σε θυμάται ακόμη?
Γιαννης Περγαμηνελλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.