Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Τρίτη σήμερα....

"Τρίτη σήμερα, όπως πάντα το ίδιο πρόγραμμα, βλέπεις θυμάμαι πάντα το προγραμμά σου, τις ώρες σου/ τίποτα δεν άλλαξε, ούτε η βόλτα με το ποδήλατο, ούτε η θάλασσα, ούτε το χαμόγελό σου, όλα εκεί είναι/ σε μια σκέψη μου, που τρεμοσβήνει στον πρώτο άνεμο, όσο η υγρασία απλώνεται, ο ήλιος παγιδευμένος σιωπεί και η πόλη στέκεται στα πόδια της/ να περάσει κι αυτή η μέρα, με ό,τι φέρει κι ό,τι αφήσει στη διάβα της." 


Γιάννης Βέλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.