Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ο Κύκλος Ποιητών στην Καλαμάτα ......Μια βραδιά ποίησης και ευαισθησίας απέναντι στους πρόσφυγες της Συρίας ...

ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
Ο Κύκλος Ποιητών στην Καλαμάτα
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, «ΚΥΜΑ»

7.00 μ.μ. – Οδός Ναυαρίνου 167

Μια βραδιά ποίησης και ευαισθησίας απέναντι στους πρόσφυγες της Συρίας διοργανώνεται στον χώρο του φιλόξενου "Κύμα" (παραλία Καλαμάτας), από τον Κύκλο Ποιητών και τις (.poema..) εκδόσεις. Συνδιοργανωτής είναι η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ.
H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κοινής δράσης ‒από ποιητές και πολιτιστικούς φορείς‒ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Χαλκίδα, Ναύπλιο, Πάτρα, Λεχαινά, Σπάρτη, Καλαμάτα, Χανιά, Ρόδο και Μυτιλήνη.

Οι συμμετέχοντες διαβάζουν από ένα ποίημα σχετιζόμενο με το προσφυγικό ζήτημα. Θα διαβαστούν πρωτότυπα
ποιήματα των συμμετεχόντων, αλλά και επιλεγμένα αποσπάσματα από το έργο αγαπημένων, Ελλήνων και ξένων, δημιουργών.

Παρόντες θα είναι οι συγγραφείς: Γιώτα Αργυροπούλου, Φωτεινή Βασιλοπούλου, Ελένη Κοφτερού, Δημοσθένης Μιχαλακόπουλος, Χαρά Νικολακοπούλου, Εύα Σταματοπούλου, Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος. Εκ μέρους του Κύκλου Ποιητών την εκδήλωση θα προλογίσει ο ποιητής Βασίλης Ρούβαλης.

Ιστοσελίδα:
www.poetscircle.gr                     
Πληροφορίες (κ. Ανδρέας Ζαγάκος): 693 285 3620


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ& ΕΚΔΟΣΕΩΝ (.ΡΟΕΜΑ..)
www.poemaeditions.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.