Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Ο Κύκλος Ποιητών στην Καλαμάτα ......Μια βραδιά ποίησης και ευαισθησίας απέναντι στους πρόσφυγες της Συρίας ...

ΜΑΡΤΙΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΟΙΗΣΗΣ
Ο Κύκλος Ποιητών στην Καλαμάτα
ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ, «ΚΥΜΑ»

7.00 μ.μ. – Οδός Ναυαρίνου 167

Μια βραδιά ποίησης και ευαισθησίας απέναντι στους πρόσφυγες της Συρίας διοργανώνεται στον χώρο του φιλόξενου "Κύμα" (παραλία Καλαμάτας), από τον Κύκλο Ποιητών και τις (.poema..) εκδόσεις. Συνδιοργανωτής είναι η Ύπατη Αρμοστεία για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ.
H εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της κοινής δράσης ‒από ποιητές και πολιτιστικούς φορείς‒ σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Κέρκυρα, Τρίκαλα, Λάρισα, Βόλο, Χαλκίδα, Ναύπλιο, Πάτρα, Λεχαινά, Σπάρτη, Καλαμάτα, Χανιά, Ρόδο και Μυτιλήνη.

Οι συμμετέχοντες διαβάζουν από ένα ποίημα σχετιζόμενο με το προσφυγικό ζήτημα. Θα διαβαστούν πρωτότυπα
ποιήματα των συμμετεχόντων, αλλά και επιλεγμένα αποσπάσματα από το έργο αγαπημένων, Ελλήνων και ξένων, δημιουργών.

Παρόντες θα είναι οι συγγραφείς: Γιώτα Αργυροπούλου, Φωτεινή Βασιλοπούλου, Ελένη Κοφτερού, Δημοσθένης Μιχαλακόπουλος, Χαρά Νικολακοπούλου, Εύα Σταματοπούλου, Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος. Εκ μέρους του Κύκλου Ποιητών την εκδήλωση θα προλογίσει ο ποιητής Βασίλης Ρούβαλης.

Ιστοσελίδα:
www.poetscircle.gr                     
Πληροφορίες (κ. Ανδρέας Ζαγάκος): 693 285 3620


ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ& ΕΚΔΟΣΕΩΝ (.ΡΟΕΜΑ..)
www.poemaeditions.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.