Το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό. Ως μοναδικό στόχο έχουμε να γίνει μικρή βιβλιοθήκη της Ελληνικής Ποίησης στο διαδίκτυο και να προωθήσει τη Ποίηση των Ελλήνων Δημιουργών. Το Ιστολόγιο είναι ανοικτό σε όλους τους δημιουργούς Ποίησης που επιθυμούν την ανάρτηση των ποιημάτων τους στο συγκεκριμένο διαδικτυακό χώρο. Μπορείτε να αποστέλλετε τα ποιήματά σας στο e-mail: dimitriosgogas2991964@yahoo.com\
Το όνομα του Δημιουργού (Ποιητή) αναγράφεται στο κάτω μέρος της κάθε ανάρτησης και στην ένδειξη : ΕτικέταΠαρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Μανδρατζή -Ψιρολιολιου Φωτεινή (μικρή αναφορά)


Γεννήθηκε στη Δράμα από γονείς μετανάστες, μητέρα δύο κοριτσιών, εκπαιδευτικός .  Για ένα μεγάλο διάστημα   έζησε  στην  Προσοτσάνη,   ιδιαίτερη πατρίδα της και δίδαξε στα τοπικά σχολεία της κωμόπολης. 
Αργότερα έζησε στη Γερμανία για ένα σημαντικό διάστημα. Από το 2010 διαμένει στη Θεσσαλονίκη, υπηρετώντας πλέον την ειδική αγωγή.

Όπως ή ίδια αναφέρει: " Το γράψιμο αποτελεί καθαρά τρόπο εσωτερικής έκφρασης και πηγαίας ανάγκης που μεγαλώνοντας έγινε επιτακτικότερη. Με παρότρυνση αγαπημένων γνωστών,  άρχισα τη σταδιακή έκθεσή του, όταν κατάλαβα πως  τα θέματα των ανθρώπων είναι κοινά, ενδιαφέρουν κι άλλους συνανθρώπους μας που επιθυμούν,  μια ταύτιση σ αυτόν τον τρόπο έκφρασης. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το εκδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.