Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

Μανδρατζή -Ψιρολιολιου Φωτεινή (μικρή αναφορά)


Γεννήθηκε στη Δράμα από γονείς μετανάστες, μητέρα δύο κοριτσιών, εκπαιδευτικός .  Για ένα μεγάλο διάστημα   έζησε  στην  Προσοτσάνη,   ιδιαίτερη πατρίδα της και δίδαξε στα τοπικά σχολεία της κωμόπολης. 
Αργότερα έζησε στη Γερμανία για ένα σημαντικό διάστημα. Από το 2010 διαμένει στη Θεσσαλονίκη, υπηρετώντας πλέον την ειδική αγωγή.

Όπως ή ίδια αναφέρει: " Το γράψιμο αποτελεί καθαρά τρόπο εσωτερικής έκφρασης και πηγαίας ανάγκης που μεγαλώνοντας έγινε επιτακτικότερη. Με παρότρυνση αγαπημένων γνωστών,  άρχισα τη σταδιακή έκθεσή του, όταν κατάλαβα πως  τα θέματα των ανθρώπων είναι κοινά, ενδιαφέρουν κι άλλους συνανθρώπους μας που επιθυμούν,  μια ταύτιση σ αυτόν τον τρόπο έκφρασης. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.