Τρίτη, 15 Μαΐου 2018

Κρυφες επιθυμιες / Αγγελιδάκης Γιώργος


Κρυφες επιθυμιες,παραδομενες στην Περσεφονη,κανουν το βουνο να γουργουριζουν τα σωθικα του,απο πεινα και εξαψη,η κυρα καλα τις κρυβει σε χαραμαδες σκιερες και μονιμες,μ αλυσιδες βαριες τις κυβερνα τυρανικα μεχρι την πορτα της ληθης.
Τις δικες μου τις κρατησα,τις εβαλα στον αφαλο μου,δεν τις κλειδωσα,τις αφησα ανασα για να περνουν,και που και που να ψιθυριζουν,κι ολο με στοιχειωναν,τις νυχτες εστηνα χορο κατω απο δυο φεγγαρια,αυτο που πλεει στον ουρανο κι εκεινο που σμιλεψε το ρουμι,κι ολες τις νυμφευομουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.