Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021

''ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ Το ξωτικό που όλο βαριόταν'' (σε γραφή Braille) της Λυγερής Ζωχιού

 



''ΤΕΜΠΕΛΙΓΚ

Το ξωτικό που όλο βαριόταν''

(σε γραφή Braille)

(Λιγα λόγια για την έκδοση αυτή)

 

O Tεμπελίγκ ...

 

Ένας μικρός παραμυθένιος ήρωας ανάμεσα σε τόσους άλλους του χάρτινου κόσμου των παραμυθιών που πάντα γεννιούνται για να μας πουνε τις δικές τους ιστορίες και να μας μεταφέρουν τις ιδέες τους, τα όνειρά τους και να μας ταξιδέψουν.

 Ο Τεμπελίγκ λοιπόν σκέφτηκε πως θα ήταν μιά όμορφη ιδέα να ταξιδέψει την μικρή του ιστορία και στα παιδιά που μπορούν να τον γνωρίσουν και να τον αγαπήσουν με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

 Μέσα από την γραφή Braille ο Τεμπελίγκ θα γίνει φίλος τους και θα μπορούν να παίξουν μαζί του με το Παιχνίδι Mνήμης με κάρτες που συνοδεύει την έκδοση αυτή καθώς και να ακούσουν την ιστορία του μέσα απο το CD που συνοδεύει την έκδοση επίσης.

 Μου έδωσε μεγάλη χαρά η προσπάθεια αυτή καθώς και το αποτέλεσμα της.

 Ευχαριστώ πολύ την Eθνική Ομοσπονδία Τυφλών για την βοήθεια στην πραγματοποίηση αυτής της έκδοσης.

 

Η συγγραφέας

Λυγερή Ζωχιού

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.