Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2018

Λενέτα Στράνη (βιογραφικό σημείωμα)

Η Λενέτα Στράνη κατάγεται από τη Ζάκυνθο. 
Σπούδασε ψυχολογία και ασχολήθηκε με την ποίηση και τη λογοτεχνία για παιδιά και νέους.

Βιβλία για παιδιά: 


Εκδοτικός οίκος Δωρικός 

- "Μια ιστορία στο λιβάδι", 
- "Ο ήλιος κλαίει" , 
- "Για να λέμε καλημέρα", 
- "Ο κόκκινος φιόγκος του Προ", 

Μυθιστόρημα: 

Εκδόσεις Σαββάλας : "Το ξενοπούλι και ο Συνορίτης ποταμός" (2012). 

Σε συνεργασία με τo 35ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών "Ναπολέων Λαπαθιώτης" εκδόθηκε το βιβλίο "Τα παιδιά-πουλιά των Εξαρχείων" (2013). 


Ποιητικές Συλλογές: 

- "Διεθνή ύδατα" Εκδόσεις Στιγμή (2008) 
- Άλπικη Ζώνη / 2014


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.