Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018

Βίκυ Δρακουλαράκου (μικρή αναφορά)

Η Βίκυ Δρακουλαράκου γεννήθηκε στο Βόλο. Ασχολούται με το εμπόριο δερματίνων ειδών. Συμμετείχε σε ανθολόγια ποιήσεως των εκδόσεων ΟΣΤΡΙΑ, (Ιούλιος 2016 και Καλοκαίρι 2017) στον Α και Β τόμο της Ανθολογίας σύγχρονης ερωτικής ποίησης των εκδόσεων ΚΥΜΑ και στην 4η Ομαδική Ποιητική Συλλογή των εκδόσεων ΔΙΑΝΥΣΜΑ.

Η άποψή της για την ποίηση και τους ποιητές αποτυπώνεται στο παρακάτω ποίημά της:

Ποιητές.. Πένης οδίτες !
Αενάως σκεπτόμενοι..
αγοραίοι, κατακτόμενοι και κατακτητές.. Την αγάπη αποζητούντες και την αγάπη φοβούμενοι.. αρχιερείς του έρωτα Θεού, του ταραχοποιού τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.