Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018

Κουφογάζου Φωτεινή (μικρό βιογραφικό)

Η Κουφογάζου Φωτεινή γεννήθηκε στην Φαρκαδόνα Τρικάλων. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός και γνωρίσαμε την ποίησή της μέσα από ιστοσελίδες του διαδικτύου  και από κοινωνικά δίκτυα στα οποία αναρτά ποιήματά της. Όπως αναφέρει η ίδια η " η Ποίηση νομίζω ήταν η βαθιά μου ανησυχία" Τα ποιήματά της εξωτερικεύουν και αναδεικνύουν το ανήσυχο και ασυμβίβαστο της προσωπικότητάς της. Λατρεύει τη Ελληνική γλώσσα Γλώσσα και αγωνίζεται μέσα από τους στίχους της γι αυτή. 
Το 2014 εξέδωσε ηλεκρονικά την πρώτη της ποιητική απόπειρα με τίτλο: Ας φω δείλι ψυχής, που διανέμεται από την Ιστοσελίδα: http://www.easywriter.gr/ebooks/item/276

και τον επόμενο χρόνο εκδίδει τα "Σονέτα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.