Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Σκέψεις για ποίηση / ~Ρένα Γέρου~


Οι λέξεις μου αιωρούνται ανάμεσα στην φαντασία και στο λευκό χαρτί.
Σε κοφτερές λεπίδες μετατρέπονται και στάζουν αίμα και ιδρώτα.
Πάθη και λάθη εικόνες γίνονται και τιμωρούν τις αναμνήσεις.
Αδιάφορα κοιτάω μπροστά σε ένα αύριο που δεν θα με εκπλήξει πια.
Ούτε ο θάνατος δεν με χωρά δεν με φοβίζει. Υπερεκτιμημένη η ανθρώπινη δυνατότητα και υπόσταση. Παράδεισος και κόλαση δεν παλεύουν για να σε αποκτήσουν. Δεν είσαι αρκετός.
Σαν τα λουλούδια θέλω να μαραθώ να σβήσω.
Ανάμνηση μιας μοσχοβολιάς και μιας ελπίδας.
Η θύμηση από ένα όνειρο που υπήρξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.