Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019

Δείκτες στα βήματα των ανθρώπων


Πριν από λίγες ημέρες τρεις ερασιτέχνες καλλιτέχνες παρουσίασαν τη σχέση του ανθρώπου ή καλύτερα την σχέση τους με το ρολόι του σπιτιού τους. Το ρολόι ξαφνικά έχασε τον συμβατικό ρόλο του και φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, να ζει μαζί τους. Το ρολόι δείχνει να σταματά σε συγκεκριμένους χρόνους παράλληλα όμως αν και στατικό κινείται έντεχνα και σηματοδοτεί ένα κρυμμένο θαυμαστό σύνολο, ένα άλλο κόσμο, το σήμερα και το αύριο, που βηματίζουν μαζί μα τα σώματά τους. Στο τέλος της ιεροτελεστίας, κάτω από το φως της λάμπας που μετατρέπεται σε ολόγιομο φεγγάρι, έρχεται η δόξα της ζωής. Η ειρήνη μέσα από τους ήχους δυο ποτηριών που γιορτάζουν!

Ιδέα Εγχειρήματος - Φωτογράφηση: 

  • Βαγγέλης Μακρίδης, 
  • Γιάννης - Σωτήρης Κομιανός, 
  • Μάνος Κομιανός


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.