Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Γεώργιος Δ. Σταματόπουλος (βιογραφικό σημείωμα)

Ο Γεώργιος Δ. Σταματόπουλος γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα.
Το 2005 αποφοιτεί από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Μ.Υ.), στα Τρίκαλα.
Πρώτα ποιήματά του δημοσιεύονται στην εφημερίδα Σταθμός (στην ενημέρωση) της Κω. 
Το 2012 λαμβάνει έπαινο από την Αεροπορική Ακαδημία της Ελλάδος.
Το 2014 εκδίδει την πρώτη του ποιητική συλλογή (αυτοέκδοση) με τίτλο ‘’Το Γκέτο των Παθών’’ η οποία βραβεύεται στον Πανελλήνιο διαγωνισμό ‘’Σικελιανά 2014’’ από τον διεθνή πολιτιστικό οργανισμό ‘’Το Καφενείο των Ιδεών’’.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.