Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

Φυλλίτσα Αθηναϊς Αναπνιώτου (μικρή αναφορά)

H Φυλλίτσα Αθηναϊς Αναπνιώτου γεννήθηκε στην Κωνσταντιούπολη. Είναι παιδί του ξεριζωμού, με πολλαπλά βιώματα από την Πολίτικη ζωή. Σε ηλικία 7 χρόνων ήρθε τελικά με τους γονείς της, για μόνιμη εγκατάσταση, στην Ελλάδα. Σπούδασε στην Αθήνα, όπου και συνεχίζει να διαμένει. Είναι Ιστορικός – Ερευνήτρια.Έχει κάνει σπουδές Ιστορίας, Αρχαιολογίας, Ελληνικού Πολιτισμού. Σπουδές Ελληνικής Παλαιογραφίας και Κωδικολογίας. Έχει κάνει, επίσης, Βυζαντινές σπουδές, σπουδές σχετικά με την Οχυρωματική Αρχιτεκτονική, σπουδές Αρχιτεκτονικού Σχεδίου και Διακοσμητικής. Σπουδές Κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, Ψυχοπαθολογίας της εκφράσεως, ψυχανάλυσης, μελέτης των ψυχικών φαινομένων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μιας Ανθολογίας Ποιημάτων από το σύνολο των Ελλήνων Ποιητών- Ποιητριών αλλά και ορισμένων ξένων, καθώς επίσης και κειμένων που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον μας. Πιθανόν ορισμένοι ποιητές και ποιήτριες να μην έχουν συμπεριληφθεί. Αυτό δεν αποτελεί εσκεμμένη ενέργεια του διαχειριστή του Ιστολογίου αλλά είναι τυχαίο γεγονός. Όσοι δημιουργοί επιθυμούν, μπορούν να αποστέλλουν τα ποιήματά τους

στο e-mail : dimitriosgogas2991964@yahoo.com προκειμένου να αναρτηθούν στο Ιστολόγιο.

Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι σεβόμαστε πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα του κάθε δημιουργού, ποιητή και ποιήτριας και επισημαίνουμε πως όποιος δεν επιθυμεί την ανάρτηση των ποιημάτων του ή κειμένων στο παρόν Ιστολόγιο, μπορεί να μας αποστείλει σχετικό μήνυμα και τα γραπτά θα διαγραφούν.

Τέλος υπογράφουμε ρητά ότι το παρόν Ιστολόγιο δεν είναι κερδοσκοπικό και πως δεν η ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου, ποιήματος κτλ γίνεται με μοναδικό στόχο την προβολή της ποίησης και την γνωριμία όλων όσων ασχολούνται με αυτή, με το ευρύτερο κοινό του διαδικτύου.